Зеленський обговорив з Остіном і Брауном посилення ППО напередодні зими

Зеленський обговорив з Остіном і Брауном посилення ППО напередодні зими

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський зустрівся у Брюсселі з міністром оборони Сполучених Штатів Ллойдом Остіном і новим головою Об’єднаного комітету начальників штабів США Чарльзом Брауном, обговорили важливість посилення ППО напередодні зимового періоду.

Про це Глава держави розповів у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

Відео: Zelenskiy/Official

"Змістовна зустріч із міністром оборони Сполучених Штатів Ллойдом Остіном і новим головою Об’єднаного комітету начальників штабів США Чарльзом Брауном. Обговорили нагальні потреби української армії та важливість посилення ППО саме напередодні зимового періоду", - написав Зеленський.

Читайте також: ППО, далекобійні ракети та артилерія - Зеленський про пріоритети на «Рамштайні»

Він висловив вдячність США за непохитність оборонної та політичної підтримки України.

Офіс Президента інформує, що міністр оборони США поінформував Зеленського про прогрес у наданні Україні додаткових систем ППО.

У цьому зв'язку глава держави наголосив, що Україні потрібна допомога партнерів для захисту критичної інфраструктури, оскільки зима - це велике випробування в нинішніх умовах. "ППО – це не лише військове питання. Від цього залежить нормальність життя, як працюватиме економіка, як платитимуться податки, які йдуть на забезпечення потреб армії, наш захист від російської агресії. Також від цього залежить, скільки людей повернеться до України з-за кордону», – сказав Президент.

Читайте також: Канада на «Рамштайні» оголосить про додаткову військову допомогу Україні

Він також подякував США за новий пакет військової допомоги та поінформував про нагальні потреби української армії. Зокрема, Зеленський зробив акцент на важливості постачання фронтової ППО, систем РЕБ і артилерійських снарядів.

Раніше глава Пентагона Ллойд Остін оголосив про наданні Україні нового пакета військової допомоги на суму 200 мільйонів доларів.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський перебуває у Брюсселі, де він виступив на засіданні Контактної групи з питань оборони України на рівні міністрів оборони (формат «Рамштайн»).

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-