Зеленський - про візит до Іспанії: буде більше ППО, артилерії та далекобійної зброї

Зеленський - про візит до Іспанії: буде більше ППО, артилерії та далекобійної зброї

Відео
Укрінформ
Президент України підбив підсумки сьогоднішнього дня, який провів із робочим візитом до Іспанії, зазначивши, що відбулося чимало важливих зустрічей і досягнуто домовленості про постачання ППО та далекобійної зброї.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Завершуємо цей довгий і насичений день. День саміту Європейської політичної спільноти. Багато зустрічей, важливі переговори. У нас буде більше ППО – є чіткі домовленості. Це дуже важливо перед зимою. Іспанія, Італія, Франція, Німеччина, Британія – дякую! Буде більше артилерії в наших воїнів. Буде більше далекобійної зброї. І обов’язково буде більше справедливості», – зазначив глава держави.

Відео: ОП

За словами Президента, нині головний меседж України для світу - про те, що зло не має права взяти гору. І лише зараз, лише в Україні цю принципову моральну позицію можна втримати.

Читайте також: Зеленський і Сунак обговорили забезпечення тривалої глобальної підтримки України

«Але всім разом! Я дякую сьогодні за зустрічі кожному лідеру країн-партнерів! Я дякую за чітку підтримку Європейському Союзу та Європейському парламенту. Дякую тобі, Іспаніє, за те, що сьогодні ти дала нам усім можливість зміцнити європейську єдність. Єдність – це відповідь. Ми зробимо все, щоб її зберегти», - сказав глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський перебуває з робочим візитом в Іспанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-