Зеленський - про командувача російським ЧФ: Запитаю у наших органів

Зеленський - про командувача російським ЧФ: Запитаю у наших органів

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський пообіцяв поцікавитися у відповідних українських органів щодо долі командувача Чорноморським флотом Росії.

Про це він зазначив під час спільної пресконференції з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Україна використовує всі заходи і засоби наші законні щодо повернення контролю над усією територією України. Кожний удар по нашій енергетиці, інфраструктурі, по наших цивільних людях, ми сприймаємо як загрозу нашій національній безпеці. Відповідно ми аналізуємо, що може Україна зробити і робимо відповідні чутливі кроки на території України. Я обов’язково запитаю щодо вашого питання у відповідних наших органів», - відповів Зеленський на запитання, живий чи ні російський адмірал Соколов.

Читайте також: У ГУР розповіли про атмосферу в російському війську після удару по штабу у Севастополі

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на Сили спеціальних операцій Збройних сил України, після ураження штабу Чорноморського флоту Росії у тимчасово окупованому Севастополі загинули 34 російські офіцери, серед них - командувач ЧФ РФ.

Згодом у силах спеціальних операцій Збройних сил України почали перевірку інформації стосовно знищення командувача Чорноморського флора Російської Федерації Віктора Соколова через «відео» з його зображенням, яке опублікували російські ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-