Президент: Поки триватиме російська агресія, повинні відчуватися і втрати РФ

Президент: Поки триватиме російська агресія, повинні відчуватися і втрати РФ

Відео
Укрінформ
На сьогоднішньому засіданні Ставки Верховного головнокомандувача обговорювалися наступальні дії й оборонні операції ЗСУ, а також напрямки тиску на Росію, аби її терористичні можливості не зростали.

Про це у відеозверненні сказав Президент Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Провів Ставку. Кілька головних питань. Перше – конкретна ситуація на фронті, наші наступальні дії, оборонні операції. Важливі доповіді по Сходу, Півдню, також по знищенню логістики та штабів окупантів. Є хороші деталі. Гучні деталі. Дякую всім українським воїнам, які відзначились!" - сказав глава держави.

За його словами, також триває щоденна робота щодо забезпечення армії снарядами. 

"Це тематика, якою займаємося щоденно. Постачання від партнерів. Пошук нових можливостей у світі – ми чітко знаємо, як забезпечити постачання, та поступово збільшуємо обсяги нашого, українського виробництва. Це один із топових пріоритетів", - сказав Президент.

Він зазначив, що крім доповідей на Ставці відбулася окрема нарада з Мінстратегпромом, доповідь розвідки щодо ситуації в російському ВПК.

Читайте також: Сили оборони ліквідували вже 276 670 російських загарбників

"Чітко бачимо, які напрямки тиску на Росію мають бути посилені, аби терористичні можливості не зростали. Санкцій недостатньо. Буде більше. Наших власних, українських дій, проти держави-терориста теж буде більше. Поки триватиме агресія Росії, повинні відчуватися і втрати Росії", - сказав Президент.

Відео: Офіс Президента

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський провів першу після повернення із закордонних відряджень Ставку Верховного головнокомандувача.

Фото: CBS News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-