Благодійники у Нью-Йорку зібрали $635 тисяч на відбудову школи у Мар’янівці на Київщині

Благодійники у Нью-Йорку зібрали $635 тисяч на відбудову школи у Мар’янівці на Київщині

Укрінформ
У Нью-Йорку відбувся благодійний захід, організований платформою United24 та її амбасадором підприємцем Річардом Бренсоном, де зібрали 635 000 доларів для відбудови школи у селі Мар'янівка на Київщині.

Про це йдеться в переданому Укрінформу пресрелізі United24.

«Нас усіх дуже надихає український народ та його незламний дух. Я надзвичайно радий, що ми змогли зібрати такі життєво необхідні кошти для відбудови школи в Україні, яку зруйнувала Росія під час свого незаконного і варварського вторгнення», — сказав Бренсон.

Зазначається, що школу в Мар’янівці, на відбудову якої збирали кошти під час благодійної вечері, відвідують діти з сімох сіл. Попри руйнування внаслідок бойових дій у березні 2022 року в ній продовжують навчатися 120 дітей дошкільного та шкільного віку. Кошти від донорів покривають створення проєкту відбудови, реконструкцію та облаштування укриття, відновлення даху. Після реконструкції закладу в ньому зможуть навчатись 300 дітей.

Участь у заході взяли амбасадори United24 Скотт Келлі та Лієв Шрайбер, а також представники українських та міжнародних компаній, зокрема Uber, Revolut, Grammarly, Smorgon Steel, NAVI, Wieden & Kennedy, Biosphere, Aurora Multimarket, InterChim та інші. Внесок у відновлення школи також зробили фонд Temerty Foundation, компанії «Люксоптика», AWT Bavaria, WOG та інші благодійники.

Як повідомлялося, фандрейзингова платформа United24 ініційована Президентом України для збору пожертв на підтримку країни. За 16 місяців роботи платформи зібрано понад 470 000 000 доларів завдяки пожертвам з більш ніж 110 країн.

Фото: United24

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-