Росіяни збільшують виробництво ударних БПЛА - Ігнат

Росіяни збільшують виробництво ударних БПЛА - Ігнат

Укрінформ
Росія буде нарощувати виробництво інших ударних БПЛА, крім «шахедів».

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» зазначив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

«Ми бачимо, що сьогодні, окрім «шахедів», з’являються й інші БПЛА ударного типу, які Росія виготовила, які Росія має. Це не лише «Ланцети», це такі БПЛА типу «Куб», це теж ударний БПЛА, які нещодавно були знищені на сході нашої країни в Дніпропетровській області. Тому ворог буде БПЛА однозначно нарощувати, але й виробництво ракет теж, на жаль, ще триває. Можливо, не в такій кількості, як окупантам того б хотілось, але воно все ж таки у них є», - зазначив Ігнат.

Коментуючи питання збільшення атак ворога взимку на об’єкти енергетичної інфраструктури, речник вкотре відзначив, що вони завжди є потенційною ціллю для ворога.

Читайте також: Треба готуватися: Ігнат вважає, що можливі нові атаки росіян на об'єкти енергетики

«Я вам скажу, що об’єкти критичної інфраструктури завжди були, є і будуть такою потенційною ціллю для ворога. Єдине, що вони можуть, так в зимово-осінній період посилити удари по цих об’єктах», - наголосив Ігнат.

Як повідомлялось, навесні українських військових та мирних жителів прифронтових зон попередили, що противник почав застосовувати дрони-вбивці. Йдеться про новітній російський безпілотник «Куб» фірми ZALA AERO концерну «Калашніков».

2 червня українські захисники знищили ворожий високоточний безпілотник «Куб-БЛА».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-