Українські бійці - на зустрічі YES: Воюємо за незалежну Україну, свободу і майбутнє дітей

Українські бійці - на зустрічі YES: Воюємо за незалежну Україну, свободу і майбутнє дітей

Укрінформ
Українські бійці заявляють, що воюють за свободу і майбутнє країни.

Як передає Укрінформ із посиланням на сайт "Ялтинської європейської стратегії", помічник начальника секції S-2 25-ї окремої повітряно-десантної бригади Збройних сил України Денис Зайков наголосив, що мета - зберегти незалежну Україну й дати можливість дітям вільно обирати своє майбутнє.

Так він відповів на запитання, заради чого воює, на щорічній зустрічі YES “Майбутнє вирішується в Україні”, організованій YES у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука.

“Ми повинні досягти мети: вільна Україна, зберегти нашу землю, наші сім’ї та наших дітей. Я не хочу, щоб мої діти й діти всіх присутніх бачили те, що бачили мої очі і очі тих героїчних людей, які перебувають поряд зі мною”, - сказав Зайков.

Читайте також: На Таврійському напрямку Сили оборони за добу просунулися більш як на кілометр - Тарнавський

Як зазначив молодший сержант, бойовий медик 109-ї бригади ЗСУ Єгор Фірсов, він воює в першу чергу за свободу, що дозволяє бути щасливим йому та його співвітчизникам.

“Ми воюємо за своє право бути щасливим. Ми стільки часу були нещасними, зараз знищують все цінне нам, нашу свободу. Якщо не буде нашої свободи, ми не будемо щасливими”, - наголосив Фірсов.

За словами старшого сержанта Національної гвардії, Героя України Дмитра Фінашина, важливо, щоб якнайбільше людей змогли повернутися з війни і продовжили будувати свою країну.

“Ми повинні отримати свою перемогу. Гине цвіт нації, який повинен формувати майбутнє України, тому потрібно скоротити втрати, світу необхідно допомагати, оскільки ми боремося за світову демократію”, - наголосив Фінашин.

Читайте також: Буданов каже, що контрнаступ ЗСУ продовжиться і взимку

Офіцер ЗСУ, депутат Київради, громадська активістка Аліна Михайлова зазначила, що кожному військовому необхідна опора, щоб щодня віднаходити сили для протидії ворогу.

“Кожному з нас потрібна підтримка, у кожного військового повинна бути підтримка: родини, коханого чи будь-якої людини, яка не ховає очі і розуміє, для чого ми воюємо”, - підкреслила вона.

Як повідомляв Укрінформ, питання захисту прав і свобод людини є ключовим у ХХІ столітті, і для його вирішення світовій спільноті потрібно використовувати всі наявні інструменти, заявляє керівниця Центру громадянських свобод, лауреатка Нобелівської премії миру 2022 року Олександра Матвійчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-