Росія зосередила на окупованих територіях України понад 420 тисяч військових - розвідка

Росія зосередила на окупованих територіях України понад 420 тисяч військових - розвідка

Укрінформ
Росія зосередила на тимчасово окупованих територіях України понад 420 тисяч військовослужбовців.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький на щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), передає Укрінформ.

“РФ зосередила на наших тимчасово окупованих територіях та на Кримському півострові понад 420 тисяч військовослужбовців", - сказав Скібіцький.

Водночас він зауважив, що ця цифра не враховує бійців Росгвардії, інших структур, спеціальних підрозділів, силових структур РФ, які забезпечують окупаційну "владу" на ТОТ.

Представник ГУР наголосив, що від початку повномасштабної агресії Росія не досягла своєї стратегічної мети – повної окупації території України.

Читайте також: Розвідка проводить на ТОТ підривну діяльність щодо російських псевдовиборів – Скібіцький

“Потім були інші стратегічні цілі. Насамперед - повна окупація Луганської та Донецької областей. І на сьогодні найбільш активні бойові дії РФ проводить, по суті, на двох напрямках – Куп'янськ-Лиман і Мар'їнка-Донецьк, для того щоб виконати бодай якесь завдання та повністю вийти на адміністративні кордони Луганської та Донецької області”, - заявив Скібіцький.

Як повідомлялося, Головне управління розвідки Міністерства оборони України визначило список стратегічних об'єктів РФ, які підлягають знищенню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-