Військове керівництво РФ засмучене перельотом МІ-8 в Україну — Буданов

Військове керівництво РФ засмучене перельотом МІ-8 в Україну — Буданов

Єдині новини
Укрінформ
Військове керівництво РФ засмучене спецоперацією, у результаті якої російський бойовий гелікоптер Мі-8 разом з усім екіпажем перелетів до України та здався ЗСУ.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, відповідаючи на питання, як російське військове керівництво відреагувало на цю ситуацію, передає кореспондент Укрінформу.

«Цілком зрозуміло як. Засмучені, давайте так казати», - заявив Буданов.

Читайте також: У питанні обміну «всіх на всіх» є певні технічні труднощі — Буданов

Відповідаючи на питання, чи не посилили після цього росіяни охорону своїх об’єктів, чи не провели розмову з пілотами тощо, керівник ГУР зазначив, що ФСБ почала ще більш активно працювати, але це «нічого гарного, у принципі, не дасть».

Відповідаючи на питання, чи не почали до української воєнної розвідки після цієї спецоперації надходити дзвінки від нових охочих допомогти Україні з РФ, він зазначив, що ці дані є таємницею.

«Але подібне спілкування у нас як ішло ще з кількома, скажімо так, особами, так і продовжується. А те, що сталося, просто додасть впевненості тим людям, які ще вагаються», - сказав Буданов.

Читайте також: Зеленський присвоїв Буданову звання генерал-лейтенанта

Як повідомлялося, 23 серпня Буданов підтвердив завершення спецоперації, у якій російський бойовий гелікоптер Мі-8 разом з усім екіпажем перелетів до України і здався ЗСУ. Завдяки ретельно спланованій та чіткій роботі українських воєнних розвідників російський пілот перегнав на українську територію вертоліт МІ-8АМТШ ВКС РФ, завантажений компонентами до бойових літаків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-