Волонтери оголосили збір на катери для спецпризначенців ГУР

Волонтери оголосили збір на катери для спецпризначенців ГУР

Укрінформ
Волонтери оголосили новий збір, у межах якого планують зібрати 15 мільйонів гривень на закупівлю катерів для Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Як передає Укрінформ, про це ГУР повідомляє у Телеграмі.

"З нагоди Дня воєнної розвідки України стартував благодійний проект Fight For Freedom, у межах якого волонтери планують зібрати 15 мільйонів гривень на закупівлю катерів для спецпризначенців ГУР МО України", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що під час війни з Росією воїни-розвідники вже не раз демонстрували майстерність та приголомшливу зухвалість у повітрі, на землі й на воді.

"Несподівані висадки в найнеочікуваніших місцях тимчасово окупованих берегів завершувались знищенням окупантів, їхньої техніки, важливих об’єктів, а також ― підняттям державного прапора України, як це, наприклад, було під час нещодавньої спецоперації ГУР МО України в Криму", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: За останній період кількість військових РФ в українському полоні значно збільшилася – розвідка

Наголошується, що чим більше плавзасобів у воєнних розвідників України, "тим масштабніші ворожі втрати, тим швидше настане день нашої перемоги над агресором, день переваги світла над пітьмою".

Більш детальна інформація про те, як долучитися і допомогти зі збором, доступна за посиланням.

Проект Fight For Freedom реалізується Благодійним фондом Діани Подолянчук для потреб військовослужбовців Головного управління розвідки.

Як повідомляв Укрінформ, Національний банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції зі збору монет на потреби Збройних сил України "Смілива гривня".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-