Директор ЦРУ залишається оптимістом щодо українського контрнаступу

Директор ЦРУ залишається оптимістом щодо українського контрнаступу

Укрінформ
Директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс заявив у четвер, що залишається оптимістом щодо того, що Україна зможе вести успішні наступальні дії проти Росії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg.

Під час форуму з питань безпеки в Аспені, штат Колорадо, Бернс сказав, що Росія страждає від значних «структурних недоліків», серед яких низький моральний дух, погані генеральські якості та «безладдя» серед політичного та військового керівництва.

Він зазначив, що короткотривалий заколот Євгена Пригожина у червні «викрив деякі значні недоліки в системі, яку побудував Путін».

За словами очільника ЦРУ, Путін, імовірно, намагатиметься не створювати враження, що він надмірно реагує на заколот, і водночас робитиме спроби вилучити усі потенційні цінності з ПВК «Вагнер». Бернс додав, що Пригожин, швидше за все, колись отримає відплату від російського диктатора.

«Путін – головний апостол відплати. Якби я був Пригожиним, я б не звільняв свого дегустатора», – сказав Бернс.

Читайте також: Сили оборони наступають на трьох напрямках: Генштаб повідомив, де досягли успіху

Як повідомляв Укрінформ, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі обговорили ситуацію на фронті та постачання військової допомоги Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-