Російські «Шахеди» впали та здетонували на території Румунії - МЗС України

Російські «Шахеди» впали та здетонували на території Румунії - МЗС України

Укрінформ
Вночі під час масованої повітряної атаки РФ в районі Ізмаїльського порту в Одеській області російські дрони типу Shahed впали і здетонували на території Румунії.

Як передає Укрінформ, про це уФейсбуціповідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

"За інформацією Державної прикордонної служби України, сьогодні вночі під час масованої атаки Росії в районі Ізмаїльського порту російські "Шахеди" впали та здетонували на території Румунії, - зазначив він.

Ніколенко назвав це черговим підтвердженням того, що російський ракетний терор становить величезну загрозу не лише безпеці України, але і безпеці сусідніх країн, зокрема держав-членів НАТО.

"Закликаємо партнерів прискорити забезпечення України додатковими сучасними системами протиракетної та протиповітряної оборони, а також бойовою авіацією, які посилять захист інфраструктури України, а також суміжних держав", - підкреслив речник МЗС.

Читайте також: Сили оборони знищили вже понад 265 тисяч російських загарбників

Як повідомляв Укрінформ, вночі 4 вересня сили та засоби Повітряних сил, у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищили на півдні та сході України 23 ворожі ударні БпЛА. Усього були зафіксовані пуски 32 дронів, які атакували Одеську і Дніпропетровську області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-