Індонезія запропонує іноземним інвесторам «золоті візи»

Індонезія запропонує іноземним інвесторам «золоті візи»

Укрінформ
Індонезія запроваджує видачу «золотих віз» для іноземних фізичних та корпоративних інвесторів, намагаючись залучити більше інвестицій з-за кордону.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

«Золота віза» надає її власникам право на проживання в країні на тривалий період – від п’яти до десяти років.

Індивідуальним інвесторам для отримання п’ятирічної візи потрібно створити компанію вартістю $2,5 мільйона, а щоб отримати візу на десять років, потрібні вдвічі більші інвестиції – $5 мільйонів.

До корпоративних інвесторів вимоги в десять разів вищі. Їм потрібно інвестувати $25 мільйонів, щоб отримати п’ятирічні візи для директорів і членів правління, а для десятирічних віз – $50 мільйонів.

Для індивідуальних іноземних інвесторів, які не хочуть створювати компанію в Індонезії, будуть застосовуватись інші вимоги. Їм потрібно придбати індонезійські державні облігації на суму від $350 тис. до $700 тис. для отримання «золотих віз» на п’ять і десять років відповідно.

У світі вже багато країн, включаючи Сполучені Штати, Нову Зеландію та Іспанію, запровадили подібні «золоті візи» для інвесторів, прагнучи залучити більше іноземного капіталу в економіку.

Читайте також: Десять підсанкційних у Британії олігархів рф раніше отримали «золоті візи»

Як повідомляв Укрінформ, посол Республіки Індонезія в Україні Аріф Мухаммед Басалама вручив копії вірчих грамот першій заступниці міністра закордонних справ Еміне Джапаровій.

Фото: Dino Adyansyah, ABC News 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-