О 12:00 - пресконференція про діяльність фонду «Razom for Ukraine»

О 12:00 - пресконференція про діяльність фонду «Razom for Ukraine»

Медіацентр Україна - Укрінформ
Укрінформ
23 серпня, 12:00 - пресконференція на тему: “Як фонд “Razom for Ukraine” допомагає наближати перемогу України”.

Організатори: Медіацентр Україна – Укрінформ.

Учасники: Оля Яричківська - співзасновниця благодійного фонду “Razom for Ukraine” (США); Тарас Гаталяк - координатор програми “Razom Heroes” в Україні; Матвій Суслов - менеджер проєкту тактичної медицини програми “Razom Heroes” в Україні; Сергій Митрофанський - координатор проєкту “Cars for Victory” в Україні; Евеліна Курілець - виконавча директорка благодійного фонду “РАЗОМ для України”.

Теми для обговорення:

  • Загальний обʼєм фінансової та адвокаційної підтримки України від фонду “Razom for Ukraine” після повномасштабного вторгнення Росії.
  • Чому фонд “Razom for Ukraine” не збирає кошти в Україні, а фандрейзить їх закордоном?
  • Чому фонд “Razom for Ukraine” доставляє допомогу захисникам не на склади, а безпосередньо на лінію фронту?
  • Чому засоби захищеного звʼязку сьогодні на фронті потрібні не менше ніж дрони? 15 000+ переданих рацій, ретрансляторів, генераторів, зарядних станцій та іншого.
  • 95 000+ тактичних аптечок та 3 000+ рюкзаків бойового медика: як найякісніша тактична медицина від фонду “RAZOM” рятує життя на передовій та в тилу.
  • Пікапи та джипи на передовій: навіщо вони потрібні та чому вважаються “розхідним матеріалом”?
  • Мобільні лазне-пральні комплекси, “Космічний харч” та інше.

Благодійний фонд «Razom for Ukraine» є найбільшим американсько-українським фондом, який було засновано в Нью-Йорку у 2014 році. Від початку повномасштабного вторгнення нам вдалося зібрати понад $100 000 000 допомоги для України. За цей час фонд передав сотні тонн засобів тактичної медицини, медичних препаратів та медикаментів, тисячі дронів, рацій, радіостанцій, пікапів, генераторів, портативних зарядних станцій та інших речей українським захисникам, службам надзвичайних ситуацій, лікарням і госпіталям на загальну суму понад $66 000 000.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Дивіться трансляцію на YouTube-каналі Укрінформу, а також ютуб-каналі Ukraine Media Center Ukrinform, на фейсбук-сторінці Ukraine Media Center Ukrinform.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-