Україна посилює оборону на кордоні з Білоруссю: Наєв відвідав підрозділи ЗСУ на Волині

Україна посилює оборону на кордоні з Білоруссю: Наєв відвідав підрозділи ЗСУ на Волині

Фото, відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв під час робочої поїздки на Волинський напрямок визначив чіткі завдання командирам бригад, батальйонів, рот і взводів.

Про це командування Об'єднаних сил повідомило в Телеграмі, передає Укрінформ.

Як зауважив Наєв, визначення чітких завдань на майбутнє – це не лише слова, а й суттєва допомога як від керівників місцевого самоврядування тут, на Волині, так і від військового командування. «Ці всі питання знаходяться під моїм особистим контролем», - наголосив він.

«Командирам бригад, батальйонів, рот та взводів поставлено низку завдань, що необхідно зробити в подальшому. Через деякий час попрацюємо знову на кожному опорному пункті і здійснимо перевірку», – підкреслив командувач.

За його словами, Волинська область межує з Республікою Білорусь, тому командирам поставлено завдання з підсилення оборонних спроможностей.

«Тим, що побачив, я задоволений. Але є над чим працювати далі. За деякий час приїдемо, ще раз перевіримо. Це така робота, щоденна, кропітка, але яка має результат – готовність сил до адекватного реагування на ворожі наміри», – підкреслив Наєв.

Як повідомив командувач ОС, військові облаштовують оборонні позиції, здійснюють спорудження інженерних загороджень, а також займаються звичайною бойовою роботою: проводять тренування, покращують свої вогневі позиції.

«Бійці, які знаходяться тут, повернулися з виконання завдань на сході. Там, звісно, була інша бойова обстановка, щоденні обстріли, щоденні ближні стрілецькі бої. На підставі свого бойового досвіду вони можуть покращити оборонні спроможності для того, щоб у разі збільшення рівня загрози не пропустили ворога ворога вглибину України», – підкреслив Наєв.

Читайте також: Українські військові відбили наступ російської ДРГ на Чернігівщині - Наєв

Як повідомляв Укрінформ, за словами речника Державної прикордонної служби Андрія Демченка, ситуація на кордоні з Білоруссю повністю контрольована.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-