Українські військові відбили наступ російської ДРГ на Чернігівщині - Наєв

Українські військові відбили наступ російської ДРГ на Чернігівщині - Наєв

Укрінформ
Українські оборонці відбили спробу російської диверсійно-розвідувальної групи прорватися на територію Чернігівської області.

Про це командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

За його словами, у Північній операцій зоні, в межах Новгород-Сіверської територіальної громади, припинили чергову ворожу спробу перетину державного кордону України з боку Російської Федерації.

“Наближення до контрольної смуги з зрізних боків двох озброєних груп бойовиків помітив вартовий посту спостереження. Зав’язався стрілецький бій”, - зазначив командувач.

Відразу за рішенням старшого командира по диверсійним силам ворога було завдано вогневе ураження з артилерії. Одночасно до державного кордону висунувся протидиверсійний резерв з підрозділами аероспостереження.

Читайте також: Сили оборони ліквідували вже 254 920 російських загарбників

За попередніми даними, диверсійно-розвідувальні групи складалися з п’яти та семи бойовиків відповідно. Зазнавши втрат пораненими та вбитими, ворог відійшов у зворотному напрямку.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 12 серпня, українські оборонці відбили спробу російської диверсійно-розвідувальної групи прорватися на територію Сумської області.

Фото: Телеграм Сергія Наєва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-