Зеленський провів Ставку - говорили про ситуацію на східних та південних напрямках

Зеленський провів Ставку - говорили про ситуацію на східних та південних напрямках

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, де говорили про ситуацію на східних та південних напрямках.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в Телеграмі глави держави.

“Провів сьогодні Ставку. Фронтові питання, які важливі зараз. Оборонні питання, які важливі стратегічно. Командувачі доповіли про ситуацію на східних та південних напрямках. Головком та Міністерство оборони – розмова про боєприпаси. Віцепремʼєр-міністр Федоров та Держспецзвʼязок – те, що стосується дронів та загалом наших технологічних можливостей”, - зазначив Зеленський.

Він зауважив, що у кожній бойовій бригаді воїни серед перших питань ставлять питання про безпілотники, про засоби радіоелектронної боротьби, про військову протиповітряну оборону.

“Відповідь на такі питання – це і наша робота з партнерами заради постачання потрібних дронів та систем, це і робота тут, в Україні. Необхідне виробництво. Нарощуємо виробництво в рази. Та необхідна систематизація того, що вже постачається у війська та використовується. Дрони – це «очі» та захист на передовій. Різної дальності, різних цілей. Дрони – це гарантія, що людям не доведеться платити життям, коли можна спрацювати безпілотниками”, - підкреслив Президент.

За його словами, “усе те, про що говорили з хлопцями напередодні на Донеччині, на Запоріжжі, у наших бойових бригадах, тепер є змістом роботи і Генштабу, і урядовців, і Ставки”.

Читайте також: Україна і надалі збільшуватиме військове виробництво - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у вівторок перебував з робочою поїздкою на Запоріжжі, де відвідав розташування бригад, які ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку.

У понеділок глава держави перебував з робочою поїздкою на Донеччині, де відвідав штаби бригад, які ведуть наступальні дії в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Соледар», передовий стабілізаційний пункт, який приймає поранених і травмованих українських військовослужбовців із Бахмутського напрямку, та вручив захисникам державні нагороди.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-