На Волинському напрямку немає ознак підготовки ворога до наступу — Наєв

На Волинському напрямку немає ознак підготовки ворога до наступу — Наєв

Фото
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв відвідав Північну операційну зону та повідомив, що на зараз на Волинському напрямку немає ознак підготовки ворога до наземної наступальної операції.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила пресслужба командування Об'єднаних сил ЗСУ.

“Наразі загрози немає, але вона може утворитися в подальшому. І для того щоб, починаючи з цього дня, ворогові створити необхідні сили і розпочати тут наступальні дії знадобиться не менше півтора місяця”, - цитує Наєва пресслужба.

Як зазначається, мета поїздки — перевірка виконання на місцях завдань, поставлених місяць тому. Зокрема, йдеться про мінування місцевості, облаштування нових оборонних позицій, зміцнення охорони та оборони важливих цивільних об’єктів критичної інфраструктури.

“Ми намітили, що ще додатково необхідно зробити, яку конкретну допомогу бійцям необхідно надати для того, щоб зміцнити позиції та підвищити ефективність наших оборонних спроможностей. Зокрема, на ділянці кордону на території Рівненської області збільшено кількість спостережних постів, утворено нові опорні позиції, відкрито більше 15-ти нових опорних позицій, укладено десятки тисяч мін, серед них не менше 20% – це протипіхотні міни в керованому варіанті”, - повідомив командувач.

Як повідомляв Укрінформ, 1 серпня Наєв повідомив, що Сили оборони зупинили спробу перетину кордону України у Чернігівській області диверсійною розвідувальною групою Російської Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-