Вибухи у Москві показали світу, що Росія неспроможна захистити власну територію – Юсов

Вибухи у Москві показали світу, що Росія неспроможна захистити власну територію – Юсов

Укрінформ
Внаслідок вибухів дронів у Москві весь світ побачив, що режим Путіна і путінська Росія неспроможні захистити власну територію, власну столицю та об'єкти сектору безпеки і оборони.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає Укрінформ.

“Давайте аналізувати не цілі, а наслідки атаки дронів на Москву. Весь світ побачив, що режим Путіна і путінська Росія неспроможні захистити власну територію, власну столицю і, навіть, об'єкти, які пов'язані із сектором безпеки і оборони”, - сказав Юсов.

Читайте також: Мінекономрозвитку РФ перейшло на дистанційну роботу після атаки на «Москва-Сіті» - ЗМІ

Він підкреслив, що це надзвичайно велика антиреклама для Росії як потенційного постачальника і продавця озброєння, насамперед систем ППО, радіоелектронної боротьби.

На його думку, після останніх подій їх вартість на міжнародному ринку озброєнь значно впала і похитнулась.

Крім того, представник ГУР МО зауважив, що для російського бізнесу прийшло прозріння і усвідомлення, що, виявляється, режим Путіна веде всю Росію, її бізнес та економіку, до колапсу.

Читайте також: Під Москвою горить акумуляторний завод чи склад – соцмережі

Також він підкреслив, що загострення конфлікту у владі РФ завжди дуже комплексний процес.

“Він одночасно і синхронно складається з багатьох подій - на лінії фронту, з внутрішньо-політичної ситуації на території самої Росії, з геополітичної ситуації у світі. Це все впливає і створює передумови для подальшої “трансформації” РФ”, - сказав Юсов.

Читайте також: Москва не визнає невдач на війні, щоб не викликати паніку всередині країни – ISW

Як повідомляв Укрінформ, у столиці РФ Москві та Підмосков'ї пролунали вибухи в ніч проти суботи, 30 липня. Попередньо, російську столицю атакували невідомі безпілотники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-