ГУР про інциденти з «літальними об'єктами» у Москві: Головний винуватець - Путін

ГУР про інциденти з «літальними об'єктами» у Москві: Головний винуватець - Путін

Укрінформ
Головним винуватцем останніх інцидентів із вибухами у Москві, які сталися у ніч проти 30 липня, є чинний режим у РФ і безпосередньо президент Володимир Путін.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

«Головний винуватець і цих, і інших інцидентів і на території Москви, і на території у цілому так званої РФ, і на окупованих територіях – це, звичайно, режим Путіна, безпосередньо російський диктатор, його оточення, яке ухвалило і реалізувало рішення про напад на Україну», - заявив Юсов, коментуючи останні інциденти з «невідомими літальними об’єктами».

За його словами, держава, яка оголошує несправедливу загарбницьку, геноцидну війну проти іншої держави, «має бути готова, що бойові дії будуть вестися ... і на її території». Юсов наголосив, що це норма і нова реальність, до якої має звикати і - «вже звикає» - військово-політичне керівництво РФ і її населення.

Читайте також: Путін заявив, що не керує російськими військами в Україні

«І нічого дивного у тих подіях немає. І Москва, і інші території так званої РФ, де розташовані об’єкти, які залучені у геноцидній війні проти України, звичайно, перебувають у зоні небезпеки, і з ними так чи інакше можуть траплятися відповідні інциденти», - заявив представник ГУР.

Водночас він вважає дуже показовим те, що російська пропаганда намагається замовчувати ці факти.

«Коли росіяни вчиняють теракти по Україні, Україна показує на весь світ, що ось загарбницька війна, ось жертви, ось черговий злочин рашистів. Коли щось виходить із-під контролю на території самої РФ, то диктаторський режим, навпаки, намагається показати, що нічого не сталося, все іде за планом. Але вже і жителі самої Москви розуміють, що давно вже нічого за планом не йде», - зазначив Юсов.

Читайте також: Путін і Ердоган домовилися зідзвонитися 2 серпня

Він наголосив, що всім росіянам слід розуміти, що «далі буде». «Тобто, поки окупанти не підуть геть з української території, поки злочинці не будуть покарані, безпечних місць у державі-агресорі не існує», - заявив представник ГУР.

Як повідомлялося, у Москві та Підмосков'ї пролунали вибухи в ніч проти суботи, 30 липня. Попередньо російську столицю атакували безпілотники, у передмісті працювала ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-