Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Розв’язана Росією війна – це можливість збагачення російського керівництва

Розв’язана Росією війна – це можливість збагачення російського керівництва

Блоги
Укрінформ
Тому вони продовжуватимуть війну, поки будуть ресурси і можливість заробити на війні

Незважаючи на всі заяви Кремля про те, що цілі війни з Україною – це демілітаризація, денацифікація та ще якісь вигадані "де", насправді – вся справа в грошах.

Так, ця війна – в ім'я бабла. Корисні копалини на Донбасі – це трильйони доларів, зерно – це мільярди доларів, забезпечення армії – мільярди доларів, розпил бюджетів на окупованих територіях, сотні мільйонів пожертв у церквах. Усе це бабло тече в кишені Путіна, Шойгу, Медведєва, Гундяєва, Пригожина, Володіна, Патрушева, а також їхніх дітей та оточення.

Тому війна – це можливість збагачення для кремлівських ушльопків. І що довше триває війна, то більше грошей осідає в їхніх кишенях. А те, що в ім'я цього збагачення кремляді вбили вже більше 240 000 росіян, нікого в Росії не турбує. Ні кремлядів, які жертвують своїми холопами, ні холопів, які покірно здихають за вигадані цілі та реальне збагачення російського керівництва.

І начхати їм на руйнування, смерті та людські трагедії, які супроводжують їх збагачення. Начхати. Тому вони продовжуватимуть війну доти, доки вони матиму ресурс і можливість заробляти на війні. А цю можливість вони мають.

Тож для нас єдиний варіант вижити та перемогти у цьому марафоні – перестати розповідати про два-три тижні чи місяці, почати формувати інформаційний простір під довгу війну, почати перехід України на військову економіку, створювати свою зброю та не чекати дива.

І ще одне. Необхідно карати корупціонерів, злодіїв, мародерів, які паразитують на бюджеті та війні. Інакше не буде ні економіки, ні мотивації, ні перемоги.

А права на програш ми не маємо. Тому що програш для нас – це фізичне знищення рашистами українців та України.

Борислав Береза
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-