Росіяни обстріляли селище під Харковом, є загиблий

Росіяни обстріляли селище під Харковом, є загиблий

Фото
Укрінформ
Російські війська вранці масовано обстріляли деокуповане прикордонне селище Козача Лопань у Харківському районі, одна людина загинула.

Про це повідомила в Телеграмі Харківська ОВА, передає Укрінформ.

"Російські окупанти продовжують терор мирного населення Харківщини. Близько 9 ранку було обстріляно селище міського типу Козача Лопань Дергачівської громади. Внаслідок масованого обстрілу загинув 61-річний чоловік", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ворог зранку обстріляв Херсонщину - пошкоджені школа, будинок культури та будинки

Зазначається, що у центральній частині селища пошкоджено кілька будинків та об'єктів інфраструктури. За інформацією голови Дергачівської громади В'ячеслава Задоренка, загарбники обстріляли селище з танків.

"За оновленою інформацією, масований обстріл Козачої Лопані відбувся з танка. Росіяни завдали близько 20 ударів по приватних будинках та цивільній інфраструктурі. Чоловік 1962 року народження отримав пряме осколкове ураження легень і загинув майже відразу", - поінформував керівник громади.

За його даними, пошкоджено близько двох десятків приватних домоволодінь, господарських споруд, а також адміністративна будівля Козачолопанського старостинського округу.

Читайте також: У відповідь на обстріли Одеси Росією ЄС збільшить військову допомогу для України – Боррель

Як повідомлялося, Козачу Лопань, захоплену військами РФ в перший день вторгнення, ЗСУ звільнили у вересні минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-