Ворог обстріляв Вовчанськ, загинув чоловік

Ворог обстріляв Вовчанськ, загинув чоловік

Укрінформ
Російські війська вранці обстріляли прикордонне місто Вовчанськ на Харківщині, у результаті загинув цивільний чоловік.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Сьогодні зранку російські окупанти вкотре обстріляли м. Вовчанськ Чугуївського району. На жаль, загинув 40-річний цивільний чоловік. Наразі на місце виїхали екстрені служби", - йдеться у повідомленні.

Крім того, протягом минулої доби ворог з мінометів, ствольної та реактивної артилерії та іншого озброєння обстрілював населені пункти Богодухівського, Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів.

"Впродовж учорашнього дня Вовчанськ обстрілювався кілька разів. В місті пошкоджено щонайменше чотири приватні житлові будинки, господарські споруди, сталися пожежі", - зазначив Синєгубов.

За його даними, внаслідок обстрілів м. Куп'янська із самохідного міномету "Тюльпан" пошкоджено щонайменше 11 приватних житлових будинків.

Читайте також: Ракетний удар по Миколаєву: кількість постраждалих зросла до 19

Також ворог обстрілював околиці сіл Івашки та Одноробівка Богодухівського району, населені пункти Дворічна, Западне та Синьківка Куп'янського, Козача Лопань та Стрілеча Харківського району та інші.

Синєгубов зауважив, що на Куп'янському напрямку українські військові надійно тримають оборону та нищать ворога, просування вперед у росіян немає.

Як повідомлялося, на Куп'янському напрямку збільшилася "сіра зона", в населених пунктах тривають важкі бої.

Фото ілюстративне/Телеграм Олег Синєгубов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-