Командирів оборони «Азовсталі» повернули до України, коли з‘явилась така можливість – Єрмак

Командирів оборони «Азовсталі» повернули до України, коли з‘явилась така можливість – Єрмак

Укрінформ
Командирів оборони металургійного комбінату "Азовсталь" повернули з Туреччини до України, коли з’явилась така можливість.

Про це керівник Офісу Президента Андрій Єрмак повідомив під час спілкування з журналістами, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми щотижня спілкувалися з хлопцями. Вони завжди питали, коли можуть повернутися додому", – розповів Єрмак.

Читайте також: Ердоган прокоментував повернення в Україну захисників «Азовсталі»

Він підкреслив, що повернення командирів відбулося тоді, коли з’явилася така можливість. За словами керівника ОП, це сталося завдяки домовленостям президентів України Володимира Зеленського та Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана.

Водночас Єрмак зауважив, що не знає, чи інформував Ердоган главу Російської Федерації Володимира Путіна про повернення командирів оборони "Азовсталі" до України.

Читайте також: Повернення захисників з "Азовсталі": як Ердоган поставив Путіна на розтяжку

Як повідомляв Укрінформ, 8 липня із Туреччини до України повернулися командири, які керували обороною "Азовсталі" у Маріуполі. Додому повернулися заступник командира полку "Азов" командир "Азова" Денис Прокопенко (Редіс), Святослав Паламар (Калина), старший офіцер Олег Хоменко, в.о. командира 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергій Волинський (Волина) і командир 12-ї бригади Національної гвардії України Денис Шлега.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-