Ворог продовжує атакувати на чотирьох напрямках, тривають важкі бої - Маляр

Ворог продовжує атакувати на чотирьох напрямках, тривають важкі бої - Маляр

Укрінформ
Ворог продовжував цієї доби атакувати на Куп’янському, Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Наші оборонці стримували ворога

Про це повідомила у Телеграмі заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, передає Укрінформ

"Сьогодні, як і вчора, на Сході гаряче. Ворог продовжував атакувати на Куп’янському, Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Наші оборонці всіма силами стримували ворога і їм це вдалось. Наразі тривають важкі бої", - написала Маляр.

Вона також повідомила, що на південному фланзі Бахмутського напрямку, як і вчора, є просування з боями та потужним ворожим супротивом.

На північному фланзі ворог атакував, намагаючись повернути втрачені позиції. Але безуспішно.

За її словами, на Мелітопольському та Бердянському напрямках триває наступальна операція.

Читайте також: Вже отримані Україною касетні боєприпаси однозначно змінять ситуацію на фронті - військові

"На напрямках Новоданилівка, Балка Широка; Мала Токмачка, Новопокровка наші війська мали успіх і зараз закріплюються на досягнутих рубежах. Ворог зараз переміщує підрозліли і застосовує всі наявні резерви. Завдяки тому, що наші бійці щодня знищують ворожі склади техніки, кількість ворожих обстрілів дещо знизилась", - написала вона.

Як повідомлялось, на Таврійському напрямку протягом минулої доби ворог 25 разів атакував українські позиції та здійснив 615 обстрілів.Артилерійські підрозділи Сил оборони таврійського напрямку виконали 1 337 вогневих завдань. Втрати ворога вбитими та пораненими склали більше двох рот.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-