Уночі росіяни здійснили комбіновану атаку на південь України – Гуменюк

Уночі росіяни здійснили комбіновану атаку на південь України – Гуменюк

Єдині новини
Укрінформ
У ніч проти 13 липня російські війська здійснили комбіновану атаку на південь України – обстрілювали населені пункти регіону з БпЛА Shahed та ракет "Калібр". Сили протиповітряної оборони відпрацювали по ворожих цілях "потужно".

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомила керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

Вона розповіла, що на півдні була неспокійна ніч. За словами Гуменюк, російські війська здійснили комбіновану атаку на регіон, а також використовували тактику розосередження зусиль Сил оборони і Сил протиповітряної оборони.

Читайте також: Для атак на українські міста росіяни щомісяця застосовують до сотні ракет — Ігнат

"Запуски Shahed відбувалися як із "класичного" напрямку – східного узбережжя Азовського моря, так і з аеродрому в Курській області. Серед хвиль пусків дронів відбувалися пуски ракет з акваторії Чорного моря. Це розосереджує зусилля ППО", – пояснила Гуменюк.

Вона відмовилася детально коментувати роботу протиповітряної оборони, однак підкреслила, що ППО відпрацювала "потужно".

Читайте також: Сили ППО вночі знищили всі 20 «Шахедів» та два «Калібри»

Як повідомляв Укрінформ, цієї ночі під час масованої атаки дронів Shahed на Київ силами і засобами ППО в повітряному просторі Києва було виявлено і знищено біля десятка ворожих цілей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-