Слідком РФ заявив про затримання вбивці командира підводного човна «Краснодар»

Слідком РФ заявив про затримання вбивці командира підводного човна «Краснодар»

Укрінформ
Слідком РФ заявив про затримання чоловіка, начебто причетного до ліквідації командира підводного човна "Краснодар" Станіслава Ржицького.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграм-каналі Слідком РФ.

«В якості підозрюваного у вбивстві заступник начальника відділу з мобілізаційної роботи адміністрації міста Краснодар Станіслава Ржицького затримано Сергія Денисенка 1959 року народження. Під час затримання у нього виявлено пістолет із глушником, з якого, ймовірно, скоєно вбивство», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у Росії невідомий розстріляв командира підводного човна "Краснодар" Станіслава Ржицького, причетного до ракетних обстрілів України, зокрема терористичного удару по Вінниці 14 липня 2022 року. Про вбивство Ржицького повідомив депутат Держдуми РФ, ексглава Краснодара Євген Первищов. 

У Краснодарі Ржицький займався "мобілізаційною роботою". Відомо, що перед тим загарбник мешкав в окупованому Севастополі.

Читайте також: У Бердянську знищений готель, де жили російські генерали – Андрющенко

14 липня 2022 року ворог ударив по Вінниці двома ракетами «Калібр». Ракети влучили у Будинок офіцерів, розташований на площі Перемоги. Унаслідок ворожого обстрілу зруйноване приміщення Будинку офіцерів, ущент згорів медичний центр, розташований у будинку побуту «Ювілейний», були знищені та пошкоджені близько півсотні автівок.

Від влучання ворожих ракет загинули 29 осіб, у тому числі діти. Постраждали понад 200 людей.

Вінницька міська рада до роковин трагедії оголосила 14 липня днем жалоби за загиблими унаслідок ворожого ракетного обстрілу. Цього дня їх пам'ять вшанують меморіальним заходом «Янголи пам'яті».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-