Зеленський: Пріоритет – зміцнення усього північного кордону

Зеленський: Пріоритет – зміцнення усього північного кордону

Відео
Укрінформ
Важливо зміцнити рубежі усього північного кордону України.

Як передає Укрінформ, про це Президент Володимир Зеленський сказав у зверненні.

Відео: ОП

«Тут, у Луцьку, у замку Любарта, провів сьогодні тривалу нараду щодо ситуації в регіоні: безпека, ситуація на кордоні, ситуація в прикордонних районах сусідньої Білорусі… Пріоритет – зміцнення кожної області, усього нашого північного кордону. Були доповіді військових, правоохоронців, місцевої влади», – зазначив глава держави.

Читайте також: Литва, Польща й Латвія попередили НАТО про загрозу з Білорусі - написали лист Столтенбергу

За його словами, проаналізували підготовку й забезпечення сил оборони та безпеки, відповідних підрозділів на Волині. Була доповідь щодо соціальної ситуації в області та потреб людей. Також обговорювалася енергетика, забезпечення водою, бюджетне забезпечення – і для людей, і для соціальної сфери, стан укриттів, робочі місця в області.

«Держава максимально підтримує й буде підтримувати. І я вдячний усім тут, у Луцьку, усім в інших містах і громадах області, де прийняли переселенців, де допомагають лікувати й реабілітувати наших воїнів», – додав Президент.

Читайте також: Наєв: Поліція та контррозвідка на кордоні з Білоруссю - у режимі посиленого бойового чергування

Як повідомлялося, сьогодні президенти України і Польщі Володимир Зеленський та Анджей Дуда зустрілися в Луцьку, де вшанували пам’ять жертв Волинської трагедії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-