Наєв привітав воїнів-зенітників із професійним святом

Наєв привітав воїнів-зенітників із професійним святом

Відео
Укрінформ
Захист українського неба є пріоритетним завданням Сил оборони, адже від професійних дій воїнів-ракетників залежить спокій українців, ефективне функціонування стратегічних об’єктів та цивільної інфраструктури.

Про це зазначив у Телеграмі командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв у привітанні з нагоди Дня зенітно-ракетних військ Повітряних сил ЗСУ.

"З опануванням новітніх західних протиповітряних систем ефективність ураження ворожих цілей стала майже стовідсотковою. Ви впевнено домінуєте в українському повітряному просторі й створюєте надійний щит його непрохідності.

Від початку повномасштабного вторгнення ви не тільки вистояли, а й зберегли наявний протиповітряний потенціал, знищуючи ворога там, де за всіма розрахунками і прогнозами недолугих експертів вас уже давно не існувало. Ви – наші вартові неба, наш спокій і захист!" – наголосив він.

Читайте також: Україна була, є і буде морською державою: Наєв - у День ВМС України

Як повідомялося, в Україні 3 липня відзначають День зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ, який був запроваджий у 2011 році наказом міністра оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-