Україна була, є і буде морською державою: Наєв - у День ВМС України

Україна була, є і буде морською державою: Наєв - у День ВМС України

Відео
Укрінформ
Україна була, є і буде морською державою.

Про це зазначив командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв, вітаючи у Телеграмі військових моряків та морських піхотинців із професійним святом.

«Україна була, є й буде морською державою. Військово-Морські Сили України – це воїни, які зупиняють і безжально нищать ворогів на морі, на суші та в повітрі, проявляючи незламний бойовий дух», - підкреслив Наєв.

Він додав, що Україна захоплюється героїзмом морських піхотинців – оборонців Маріуполя, пишається відвагою пілотів морської авіації, які завдавали уражень противнику, звільняючи острів Зміїний, надихається майстерністю берегових ракетників, які вправно нищать корабельний склад ворога.

Читайте також: Зміїний чи знищення крейсера «Москва» - це лише початок: Неїжпапа привітав зі святом ВМС України

«Шановні військові моряки! Завдяки вашому вмінню воювати Одеса, Миколаїв, Херсон та інші міста півдня нашої країни залишаються під українськими прапорами! Дякую за мужність і самопожертву, які ви демонструєте в боях із російським агресором», - підкреслив командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Відповідно до Указу Президента України № 331/2015 від 12-го червня 2015-го року День Флоту в Україні відзначається у першу неділю липня. Повна назва свята - День Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Фото Євгена Силкіна і Романа Наумова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-