Зеленський подякував спецпризначенцям СБУ за круті операції «від Києва до Зміїного»

Зеленський подякував спецпризначенцям СБУ за круті операції «від Києва до Зміїного»

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський привітав воїнів Центру спецоперацій "А" Служби безпеки України з професійним святом.

Привітанні він оприлюднив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Сьогодні ми відзначаємо в нашій державі день дуже важливих та дуже ефективних наших воїнів – День Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України. І дякуємо їм! Звичайно, поки засекречено більшість із того, що роблять наші спецпризначенці СБУ на війні заради України. Але це дійсно круті операції, і хочу, щоб усі в Україні це знали і цим пишалися", - зазначив Президент.

За його словами, йдеться про тисячі спеціальних та оперативно-бойових заходів "від Києва до Зміїного і всюди в районах бойових дій".

Читайте також: Залужний і Наєв привітали бійців ЦСО «А» з професійним святом

Він зазначив, що українці дізнаються після перемоги усі деталі цих спецоперацій, скільки та яких ворогів спецпризначенці знищили, як не давали спокою російським вбивцям і колаборантам на окупованій території, як визволяли українську землю і наших людей.

Зеленський зауважив, що під час війни понад 250 "альфівців" відзначено державними нагородами, 5 воїнів отримали звання Героя України, із них четверо посмертно.

Президент зауважив, що сьогодні підписав укази про присвоєння звання Героя України ще двом спецпризначенцям.

"«А» СБУ – справжні наші, українські воїни! Взірцева українська сила! Дякую вам, хлопці! Кожному! Вітаю вас із вашим днем і пишаюся вами! Бажаю всім вам якнайбільше знищити ворогів і всім нам із вами, усій нашій Україні – якнайшвидше перемогти", - наголосив Зеленський.

Центр спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів (скорочена назва ЦСО «А» або «Альфа») — спецпідрозділ СБУ, антитерористичний центр.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-