Росія тримає у Чорному морі п’ять кораблів, серед них один носій «Калібрів»

Росія тримає у Чорному морі п’ять кораблів, серед них один носій «Калібрів»

Укрінформ
Станом на ранок російські окупаційні війська тримають на бойовому чергуванні в Чорному морі п'ять кораблів, серед них один носій крилатих ракет "Калібр".

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба командування ВМС ЗСУ.

"Станом на 10:00 22.06.2023 в Чорному морі на бойовому чергуванні знаходиться 5 ворожих кораблів, серед яких 1 носій крилатих ракет "Калібр", в Азовському морі – 1 ворожий корабель, в Середземному морі на бойовому чергуванні знаходиться до 8 ворожих кораблів, серед яких 1 носій крилатих ракет "Калібр", загальний залп – до 16 ракет", – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що за добу в інтересах РФ прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 27 суден, з них шість рухались з протоки Босфор, до Чорного моря – 13 суден, з них два рухались у напрямку протоки Босфор. РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря.

Читайте також: Нічна ракетна атака РФ була не такою масованою, як раніше - Ігнат

Як повідомляв Укрінформ, зранку 20 червня Росія тримала у Чорному морі на бойовому чергуванні три кораблі, серед яких один був носій крилатих ракет "Калібр".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-