Нічна ракетна атака РФ була не такою масованою, як раніше - Ігнат

Нічна ракетна атака РФ була не такою масованою, як раніше - Ігнат

Єдині новини
Укрінформ
Масштаб ракетної атаки, яку здійснила вночі Росія по Україні, не такий масований, як було раніше.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" сказав речник Командування Повітряних сил Юрій Ігнат, передає Укрінформ.

«Масштаб не такий масований, скажімо, як раніше. Маємо зараз інформацію, яка ще уточнюється. Обов'язково оприлюднимо результати бойових ударів по Україні. Були «Шахеди» і був зліт літаків Ту-22м3, про що ми повідомляли раніше. З Азовського моря були пуски ракет, а також ймовірно було застосування Міг-31. Зараз інформація уточнюється», - поінформував Ігнат.

Відео: телемарафон "Єдині новини"

За його словами, вночі для північних, південних, східних областей була загроза застосування балістичного озброєння. Нині Україна також уточнює інформацію, чи були «Кинджали» - її обов'язково оприлюднять трохи пізніше.

Читайте також: Україні не вистачає засобів ППО, щоб закрити всю територію від російських обстрілів - Ігнат

«Ракети, як правило, летять завжди низько. Вони створені для того, щоб долати систему ППО. Хто бачить ракети, важко одразу визначити, яка саме відстань. Бо візуально здається, що начебто низько, а там можуть бути сотні метрів. Тому щодо тих ракет, які пролітали і над Запорізькою АЕС, і в інших регіонах, ми повідомимо дещо пізніше для того, щоб не вводити в оману людей і дати точну інформацію», - сказав речник.

Як повідомлялося, Одесу вночі атакували безпілотники Shahed-136, три з них знищили сили протиповітряної оборони, один влучив у складське приміщення. Російські збройні сили також випустили ракети по Лозуватській громаді Криворізького району. Внаслідок обстрілу пошкоджено 10 приватних житлових будинків, господарча споруда, два гаражі, два автомобілі, газопровід, водогін, лінії електропередачі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-