Зеленський анонсував нові важливі комунікації з партнерами щодо зброї

Зеленський анонсував нові важливі комунікації з партнерами щодо зброї

Укрінформ
Україна наступного тижня проведе нові важливі комунікації з партнерами, присвячені постачанням зброї, аби у наших захисників було все необхідне.

Про це у відеозверненні сказав Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

«Був цього тижня «Рамштайн», і головне – це швидкість постачання. Наступного тижня будуть і нові важливі комунікації з партнерами – саме заради нашого руху, саме заради зброї, саме заради того, щоб у наших воїнів було все, все необхідне», - зазначив він.

За словами Президента, у неділю завершується важливий для усіх нас тиждень – важливий для української оборони, наших кроків уперед і для наших наступальних дій.

«І саме час подякувати усім нашим воїнам, тим, хто відзначився саме цього тижня. Таврійський напрямок, найбільш жорсткий, морпіхи 35-ї окремої бригади – дякую Вам. Десантники 79-ки, 130-й окремий розвідувальний бат, 68-ма окрема єгерська бригада, 23-тя окрема механізована бригада – дякую. Артилеристи 44-ї бригади – вдячний вам», - заявив Зеленський.

Читайте також: Президент: Наші військові рухаються, крок за кроком ідемо вперед

Глава держави особливо відзначив роту ударних безпілотників 47-ї окремої механізованої бригади на чолі з головним сержантом Рустамом Мустафаєвим і подякував українським воїнам за результат.

«Екіпаж броньованої машини розмінування 70-го окремого полку підтримки, старший сержант Микола Нікандров та молодший сержант Роман Лісін – молодці, хлопці! Наша Нацгвардія – дякую усім Вам», - уточнив Зеленський.

Він також відзначив головного сержанта Василя Ковиліна та командира взводу Дениса Зеленого з 4-го батальйону оперативного призначення 1-ї Президентської бригади Нацгвардії, і подякував їм. За інформацією глави Української держави, вони виконують завдання на Луганщині, під Білогорівкою.

Читайте також: Зеленський подякував партнерам, які за цей тиждень зробили нові кроки у підтримці України

«Наші прикордонники... Особливо відзначу Луцький та Львівський прикордонні загони. Старший солдат Василь Куцик, Авдіївський напрямок - дуже ефективний у відбитті штурмів. Дякую. Сержант Вадим Дружина, Сіверський напрямок - успішно «мінусує» солдатів і техніку ворога. Дякую», - підсумував Президент.

Як повідомлялося, Зеленський у середу відзначив держнагородами 331 військового.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-