Резніков анонсував створення «ІТ-коаліції» в рамках «Рамштайну»

Резніков анонсував створення «ІТ-коаліції» в рамках «Рамштайну»

Укрінформ
Міністр оборони України Олексій Резніков анонсував створення «ІТ-коаліції» в рамках Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн».

Про це він повідомив у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні на засіданні Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» мої колеги міністр оборони Люксембургу Франсуа Бауш і міністр оборони Естонії Ханно Певкур підтримали мою ідею створення «ІТ-коаліції» в рамках «Рамштайн». Вони готові взяти на себе лідерську роль у створенні цієї групи", - написав Резніков.

За його словами, на горизонті нова коаліція для забезпечення перемоги України. «Це обов’язково перетвориться на щось захоплююче, тому слідкуйте за оновленнями», - зазначив міністр.

Читайте також: Резніков бере участь у першому за сім років засіданні Комісії Україна-НАТО на рівні Міноборони

Як повідомлялося, сьогодні, 15 червня, у Брюсселі тривають заходи першого дня дводенної зустрічі міністрів оборони країн НАТО, головними питаннями якої є продовження допомоги для України у її боротьбі проти російської агресії, а також підготовка до Вільнюського саміту Альянсу 11-12 липня.

В рамках зустрічі відбулося засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» за лідерства США, яке об’єднало 50 країн світу, включаючи 31 країну НАТО та країни-партнери.

Зараз в Брюсселі відбувається засідання Комісії НАТО-Україна за участю міністра оборони України Резнікова, яка присвячена наданню Україні спроможностей для продовження наступу та звільнення територій, що були окуповані Росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-