Дейнеко відвідав позиції прикордонників на Бахмутському та Лиманському напрямках

Дейнеко відвідав позиції прикордонників на Бахмутському та Лиманському напрямках

Фото, відео
Укрінформ
Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко відвідав позиції прикордонників на Бахмутському і Лиманському напрямках та перевірив їх взаємодію з підрозділами Збройних сил та Нацгвардії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«Голова Держприкордонслужби відвідав позиції прикордонників на Бахмутському та Лиманському напрямках. У ході роботи очільник прикордонного відомства ознайомився із ситуацією щодо дій прикордонних підрозділів у складі Сил оборони України, взаємодії з підрозділами Збройних Сил та Нацгвардії, перевірив їх забезпеченість всіма необхідними засобами для виконання завдань та відбиття збройної агресії окупантів», - йдеться в повідомленні.

Дейнеко відвідав позиції прикордонників на Бахмутському та Лиманському напрямках / Фото: ДПСУ

Як зазначається, керівники підрозділів поінформували про ситуацію на полі бою та про заходи з укріплення позицій, продемонстрували взаємодію з іншими українськими захисниками, що сприяє ефективному виконанню завдань.

Читайте також: На Бахмутському напрямку військові просунулись ще на 700 метрів – Череватий

Також Дейнеко ознайомився із заходами, які проводяться для підвищення підготовки підрозділів відомства. Зокрема, на навчальних місцях прикордонники удосконалювали свою майстерність з проведення аеророзвідки і використання різних типів БПЛА, тренувалися влучно стріляти з мінометів, станкових гранатометів та стрілецької зброї. Крім того, військовослужбовці відпрацьовували тактичну медицину для напрацювання навиків із вчасного надання допомоги на полі бою.

Відео: ДПСУ

Як повідомляв Укрінформ, 10 червня на Бахмутському напрямку прикордонники у взаємодії зі Збройними силами України знешкодили групу російських військових – двох ліквідували, трьом завдали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-