Морські піхотинці отримали від благодійників понад 20 позашляховиків

Морські піхотинці отримали від благодійників понад 20 позашляховиків

Фото
Укрінформ
Морські піхотинці Військово-морських сил Збройних сил України отримали від благодійників понад 20 позашляховиків для виконання завдань за призначенням.  

Як передає Укрінформ, про це ВМС України повідомляють у Фейсбуці.

Чергова передача автомобілів для підрозділів морської піхоти відбулась в Подільську Одеської області.

Захід проходив за участі командувача логістики командування ВМС контрадмірала Ігоря Ступницького.

У ВМС зазначили, що “сьогодні одним з головних питань керівництва національного флоту є всебічне забезпечення та підтримка підпорядкованих підрозділів, що мужньо протистоять на фронті російському агресору. З цією метою командуванням ВМС за сприяння членів громадської спілки “Всеукраїнська аграрна рада” було передано чергову партію автівок підрозділам морської піхоти ВМС ЗС України”.

Подільськ не випадково був обраний місцем для чергової передачі автомобілів для ВМС України, адже левова частка членів Всеукраїнської аграрної ради працюють саме на Одещині, а громади Подільського району за власної ініціативи вже тривалий час та активно допомагають українським захисникам, ідеться в повідомленні.

Читайте також: Енергоатом передав військовим вісім позашляховиків

У ході передачі техніки Ступницький поінформував, що упродовж року завдяки підтримці членів Всеукраїнської аграрної ради командуванням ВМС України було передано вже близько 80 автомобілів, які розподілені між бригадами і батальйонами морської піхоти.

Транспортні засоби пройшли всі необхідні перевірки і технічне обслуговування та допомагають військовослужбовцям виконувати завдання в районах бойових дій.

Як повідомляв Укрінформ, 10 бригад Сил оборони отримали позашляховики від благодійників з країн Європи та США.

Фото: ВМС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-