Енергоатом передав військовим вісім позашляховиків

Енергоатом передав військовим вісім позашляховиків

Фото
Укрінформ
Президент «Енергоатома» Петро Котін, голова первинної профспілкової організації компанії Олексій Лич та гендиректор Рівненської АЕС Павло Ковтонюк передали військовим Нацгвардії, які захищають ядерні об’єкти, та представникам ЗСУ вісім позашляховиків.

Передача цих авто пройшла 4 травня, про що інформує пресслужба НГУ, передає Укрінформ.

«Кошти на цю техніку збирав увесь колектив Енергоатому, зокрема й працівники РАЕС. Працівники транспортного цеху відремонтували та підготували для наших воїнів усі автівки. Частина з них допомагатиме у захисті атомних станцій, а інша техніка поїде на фронт», - уточнюється у повідомленні.

За словами Котіна, їхня профспілка дбає, щоб нацгвардійці мали все необхідне для опору росіянам та захисту атомних станцій, українців та українок. «Усі автомобілі гарно обладнані та ще будуть посилені сучасною зброєю, щоб боронити АЕС», – сказав він.

Читайте також: Литва передала Україні позашляховики Land Rover та сухпайки

Президент Енергоатому заявив, що вони впевнені у перемозі України й робитимуть усе, аби допомагати захисникам України її здобути, та побажав українським військовим здоров’я.

Як повідомлялося, 22 листопада 2022 року підрозділам спецпризначення Нацгвардії передали як благодійну допомогу п’ять пікапів і тактичне спорядження від приватного акціонерного товариства «Авіакомпанія «Українські вертольоти».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-