Посол Британії відреагувала на чергову нічну ракетну атаку рф по Києву

Посол Британії відреагувала на чергову нічну ракетну атаку рф по Києву

Укрінформ
Посол Великої Британії Мелінда Сіммонс після чергової нічної ракетної атаки рф радіє новому дню і наголошує, що британські дипломати залишаються у Києві.

Своїми враженнями Сіммонс поділилася у Твіттері, передає Укрінформ.

«Ще одна нічна російська атака на Україну. Звечора лягла спала на підлозі в коридорі без вікон, тому не потрібно було нікуди переміщуватися, коли прокинулася від шуму вибухів поблизу», - зазначила вона.

Посол Британії додала, що коли все прояснилося, вона вийшла, щоб подивитися на ранкове небо, і оприлюднила світлину з видом на Київ.

«Я вважаю, що одна з переваг вранішнього повітряного нальоту — можливість побачити це. Хмари розходяться. Новий день. Ми все ще тут», - акцентувала Сіммонс.

Як повідомлялося, у ніч на 9 травня російські війська здійснили пуски 25 крилатих ракет «Калібр» та Х-101/Х-555. 23 із них були знищені протиповітряною обороною України.

Під час сьогоднішньої п’ятої з початку травня повітряної атаки по Києву, за попередньою інформацією, у повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено близько півтора десятка ворожих повітряних цілей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-