Президент подякував бійцям Повітряних сил та всім підрозділам, що захищають небо

Президент подякував бійцям Повітряних сил та всім підрозділам, що захищають небо

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував усім, хто зараз у бою заради України, та особливо за тиждень, що минає, - бійцям Повітряних сил та всім підрозділам, які захищають небо.

Як передає Укрінформ, про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненні.

Відео: ОП

“Слава кожному й кожній, хто зараз у бою заради України, на бойових завданнях та на бойових постах! Особливо вдячний за цей тиждень усім бійцям наших Повітряних сил та всім підрозділам інших родів військ, які захищають небо!”, - зазначив Зеленський.

Читайте також: ППО знищила у небі над Дніпропетровщиною два ворожих безпілотники

Він наголосив, що “вистояти, перемогти й покарати ворога – це наше спільне завдання”.

“У єдності, щодня роблячи Україну сильнішою, щодня додаючи нашій державі нові можливості, дійдемо до перемоги! Вічна пам'ять усім нашим героям різних часів, які захищали й захистили Україну! Слава нашому народу! Слава Україні!”, - підкреслив глава Української держави.

Читайте також: Начальник військової адміністрації Києва передав засоби ППО для мобільних вогневих груп

Як повідомлялося, вночі 4 травня 2023 року ворог атакував "шахедами" з північного напрямку (Брянська область) та з півдня – східне узбережжя Азовського моря. росіяни застосували до 24 ударних дронів «Shahed-136/131». Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено 18 ударних БпЛА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-