У ГУР попереджають: війна прийшла до кожного будинку підданих путіна, безпечних місць немає

У ГУР попереджають: війна прийшла до кожного будинку підданих путіна, безпечних місць немає

Укрінформ
Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов вважає, що росіяни мають звикнути, що поки вони ведуть загарбницьку несправедливу війну, на їхній території немає безпечних місць.

Про це він сказав у ефірі телемарафону “Єдині новини”, передає Укрінформ.

“Українська розвідка все фіксує на цій території. Ми не будемо підтверджувати чи спростовувати, але вочевидь для людей, які вірять у диво, які живуть і роблять добро, благодатний вогонь сходить і дає добро і позитив, і гріє, і допомагає святити паски. Хто робить зло, то вогонь на Великдень буває інший. Далі, я думаю, що росіяни мають звикнути, що поки вони ведуть загарбницьку несправедливу війну, на їхній території немає безпечних місць і, власне, війна вже прийшла в оселю до кожного рашиста і кожного підданого російського режиму”, - сказав Юсов, відповідаючи на запитання, що фіксує українська розвідка на території росії, де в ніч проти 17 квітня стало відомо про пожежі.

Читайте також: За тиждень із російського полону повернули 230 українців – Юсов

Як повідомлялося, в ніч проти 17 квітня у російському Бєлгороді прогриміли вибухи. Місцеві Telegram-канали пишуть про проблеми з електропостачанням у місті, тим часом влада регіону підтвердила «пожежі на цивільних об’єктах».

За інформацією ЗМІ, деякі Телеграм-канали опублікували відео, в яких стверджується, що пожежі виникли внаслідок удару безпілотника. Деякі російські джерела назвали безпілотник українським.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-