Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Ключова частина війни переноситься всередину російської федерації

Ключова частина війни переноситься всередину російської федерації

Блоги
Укрінформ
Маємо сигнал про те, що у метафізичному значенні перемога України над росією вже відбулася

Головний меседж пригожинського програмного тексту – це не "закріпитися і «закігтитися»" на тих, позиціях, які вони утримують на даний момент.

Це відкрите зізнання в тому, що ключова частина війни переноситься всередину російської федерації, тому що головним ворогом путінізму стає не Україна і навіть не США, а така собі "глибинна держава" (не плутати з "глибинним народом"), яка заважає пригожину кидати у його м'ясорубку все більшу й більшу кількість людських та фінансових ресурсів.

Текст Пригожина – це такий же заклик до "опричнини", як і охлобистінська "ГОЙДА!". Це старт політичної кар'єри пригожина, яка буде спрямована на знищення його ворогів усередині рф. І, першим, поза всяким сумнівом, буде Олександр Бєглов.

До війни, по суті, текст пригожина має вельми опосередковане відношення, тією ж мірою, як і сама група "вагнера" має опосередковане відношення до російської армії.

У довгостроковій перспективі це сигнал про те, що у метафізичному значенні перемога України над росією вже відбулася. Адже, як виявилося, "глибинна держава" – проти путінізму.

У реальності ж цей сенс буде реалізовуватися ще дуже довго.

Дмитро Золотухін
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-