На складах вже є 76% літньої форми для військовослужбовців - Міноборони

На складах вже є 76% літньої форми для військовослужбовців - Міноборони

Укрінформ
На речових складах станом на 10 квітня вже є 76% літньої форми від потреби для військовослужбовців Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство оборони України повідомляє у Телеграмі.

“На 10.04.2023 потреба у костюмах літніх польових на речових складах забезпечена вже на 76%. Ще 244 тисячі комплектів знаходяться на Об‘єднаних центрах забезпечення і ще 280,9 тисячі комплектів надійде від промисловості до кінця квітня.Тобто загальна забезпеченість виконана на 100%. Навіть, формується резерв. Втім, треба завжди враховувати питання розподілу і логістики у військах”, - ідеться в повідомленні.

Речові склади Збройних сил України мають достатньо запасів літньої форми й критична потреба відсутня.

Міноборони здійснює заходи із забезпеченням літньою формою військовослужбовців ЗСУ. Це - одне із пріоритетних завдань, що стоїть перед оборонним відомством.

Як ідеться в повідомленні, процес відбувається планово, відповідно до норм забезпечення речовим майном військовослужбовців ЗСУ та Державної спеціальної служби транспорту в мирний час та особливий період. Для всіх предметів речового майна встановлено строки їх експлуатації. Також враховуються об‘єктивні чинники, які можуть виникати в умовах зіткнення з ворогом та ведення бойових дій.

Міноборони залучає до співпраці вітчизняних постачальників одягу, щоб забезпечити військовослужбовців літньою формою одягу високої якості.

Зазначається, що процес укладення договорів йде повноцінно і планово. Це не простий і тривалий процес, який має ряд нюансів і окремі предмети літньої номенклатури можуть надходити від Сил логістики до речових складів із затримкою. Питання в безпечному транспортуванні. Але всі елементи комплекту надійдуть. Потреби військових не ігноруються.

Читайте також: У Міноборони створили Офіс з підтримки змін

Система речового забезпечення військовослужбовців постійно вдосконалюється, відомство працює над цим.

Міноборони зауважило, що системно виходить з комунікацією та інформує про усі надходження, накопичення резерву та порядок доставки однострою на передову.

Міноборони забезпечує усі потреби ЗСУ, які надходять до нас від Генерального штабу”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Міноборони затвердили склад громадської антикорупційної ради

Як повідомляв Укрінформ, нові зразки жіночої літньої польової форми нині проходять процес тестування, захисниці надаватимуть розробникам свої відгуки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-