Загарбники викрали чотирьох працівників ЗАЕС

Загарбники викрали чотирьох працівників ЗАЕС

Укрінформ
В Енергодарі загарбники викрали чотирьох працівників Запорізької АЕС.

Про це в Телеграмі повідомляє Енергоатом, передає Укрінформ.

"Ввечері 6 квітня окупанти у масках вдерлися до одного із приміщень тимчасово окупованої Запорізької АЕС та забрали чотирьох працівників служби фізичного захисту станції. Атомників вивезли в невідомому напрямку і наразі місце їхнього перебування залишається невідомим", - йдеться у дописі.

Зазначається, що всі четверо вважалися лояльними до окупаційного керівництва ЗАЕС, адже підписали контракти з фейковою АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС». Серед затриманих, зокрема, був і заступник «начальника» служби Марк Волков, котрий всіляко сприяв незаконній діяльності загарбників.

"Попри «офіційний» перехід на роботу до окупантів, їхні боси не можуть віднайти у затриманих паспорти рф: чи то не взяли поки, чи ретельно приховують. Можливо, таким чином вони прагнуть «пройти між крапельками», аби після деокупації не потрапити до списку колаборантів, і саме це не сподобалось рашистам", - зазначили в Енергоатомі.

Читайте також: російські військові мінують територію поблизу Енергодара

Окупанти захопили атомну станцію у березні минулого року. Вони змушують працівників підписувати договори з Росатомом. Саму станцію використовують, як військову базу, де розміщено техніку та особовий склад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-