Зеленський подякував українським бійцям та всім, хто їм допомагає

Зеленський подякував українським бійцям та всім, хто їм допомагає

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський подякував українським бійцям та всім, хто їм допомагає.

Як передає Укрінформ, про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненні.

"Я дякую сьогодні нашим бійцям ОСУВ «Північ» за знищення ракети й «шахеда» терористів. Бійці нашої ППО на Чернігівщині, бійці 2-го окремого полку Нацгвардії на Сумщині – дякую вам, хлопці! Дякую всім нашим бійцям на Півдні, які знищують склади, логістику й місця розташування окупантів! Кожна підірвана ворожа позиція – це врятовані українські життя", - сказав Зеленський.

Відео: ОП

Він також подякував ОСУВ «Хортиця» та відзначив 92-у окрему механізовану бригаду імені Івана Сірка, 80-у бригаду українських десантників та 5-у окрему штурмову бригаду. "Всі вони разом з іншими нашими воїнами боронять Бахмут. Дякую за силу", - наголосив Президент.

Глава держави додав, що також є за що подякувати 54-ій окремій механізованій бригаді імені гетьмана Мазепи та 81-ій окремій аеромобільній бригаді, які діють на Донбасі.

"Дякую всім, хто допомагає нашим підрозділам! Дякую кожному й кожній, хто підтримує наших цивільних людей у прифронтових та прикордонних районах! Дякую всім, хто переконує світ, що потрібно саме зараз проявити більше рішучості! Зараз, коли ми готуємо наші активні дії проти окупанта, щоб кожен постріл по українцях відізвався державі-терористу відповідальністю", - заявив Президент.

Читайте також: Від початку року агресор лише по Харкову завдав понад 40 ракетних ударів – Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 р. по 11 березня 2023 р. ліквідували близько 158 тисяч російських агресорів, за минулу добу - 1010 осіб.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-