росіяни перекидають уночі через Маріуполь військову техніку й вимикають мобільний зв'язок

росіяни перекидають уночі через Маріуполь військову техніку й вимикають мобільний зв'язок

Відео
Укрінформ
Через захоплений російськими загарбниками Маріуполь окупанти перекидають військову техніку тепер вночі та вимикають мобільну мережу.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував відповідне відео.

«Військова ситуація. Вночі, починаючи з 00:30 до другої ранку за маріупольским часом окупанти здійснювали великий перекид танків, паливозаправників та вантажівок через місто. Напрямок уточнюється. Для забезпечення безпеки була вимкнута повністю мобільна мережа «Фенікс», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що наразі фіксується «глобальна зміна тактики щодо руху колон», яка тепер супроводжується «проблемами з мобільним зв’язком та використовується практика нічних перекидань».

«Маріупольска бавновна вчить окупанта (на жаль) швидко», - констатував радник мера.

Як повідомлялося, Маріуполь та навколишні селища загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії.

Читайте також: Загарбники накопичують сили у Маріупольському районі – радник мера

У місто з 20-х чисел лютого цього року часто залітає «бавовна», лунають вибухи, місцеві жителі повідомляють про влучання у склади боєкомплектів військових рф та ворожу військову техніку. Ці вибухи засвідчують, що віддалені ворожі цілі вже не є недосяжними для Сил оборони України.

У Маріуполі та за містом загарбники встановили пункти контролю на всіх мостах, риють біля них окопи та проводять мінування.

Фото: Stringer, Anadolu Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-