Нові військові розробки рф з’являються лише на міжнародних виставках – розвідка Британії

Нові військові розробки рф з’являються лише на міжнародних виставках – розвідка Британії

Укрінформ
Незважаючи на війну в Україні, російські оборонні компанії продовжують демонструвати свою продукцію на великих міжнародних виставках озброєнь, однак її не використовують на фронті для потреб армії рф.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері повідомило Міноборони Британії з посиланням на дані розвідки.

Як зазначається, на нещодавньому заході була представлена система активного захисту (APS) Arena-E, призначена для підвищення живучості бронетехніки.

У рекламній літературі стверджується, що система «перемагає загрози, які є найбільш небезпечними для бронетехніки… якщо ви цінуєте свою броню та екіпаж, вам потрібна Arena-E».

«Немає жодних доказів встановлення систем «Арена-Е» на власну техніку росії в Україні, де вона втратила понад 5000 одиниць бронетехніки. Ймовірно, це пов’язано із нездатністю російської промисловості виробляти високотехнологічні системи у великих масштабах; проблема, яка загострюється дією міжнародних санкцій», - йдеться у твіті.

Читайте також: ЗСУ знищили вже 151 370 російських військових

Як повідомлялося, у попередньому зведенні британської розвідки йшлося про те, що поки українські війська продовжують оборону Бахмута Донецької області, через підвищення температури зараз утворюються бездоріжжя, що обмежує пересування по пересіченій місцевості (ППM).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-