путін не оголосив жодних заходів, які б вивели рф із глухого кута на полі бою – розвідка Британії

путін не оголосив жодних заходів, які б вивели рф із глухого кута на полі бою – розвідка Британії

Укрінформ
Президент рф володимир путін під час свого послання до парламенту 21 лютого зберігав войовничий тон і не оголосив заходів, які могли б "вивести росію з глухого кута на полі бою".

Про це у Твіттері повідомляє Міноборони Британії з посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

"путін продовжував войовничий тон, якого дотримувався у своїх промовах упродовж останніх шести місяців, але не оголосив жодних практичних заходів, які могли б вивести росію з глухого кута на полі бою", - зазначають у британському відомстві.

Військові Британії зазначають, що у своїй промові 21 лютого президент рф чітко заявив, що має намір продовжувати "спеціальну військову операцію" в Україні, а також охарактеризував західні еліти як такі, що "стали символом тотальної безпринципної брехні" і призупинив участь росії у Договорі про скорочення стратегічних наступальних озброєнь.

Читайте також: Рінкевичс: Після промови путіна треба ще більше підтримувати Україну та тиснути на рф

Також наголошується, що путін продовжує подавати суперечливий наратив про екзистенційну боротьбу, водночас наполягаючи, що в росії "все гаразд і йде за планом". "Це робить обидва меседжі неефективними", - заявили у британському Міноборони.

Як повідомлялося, 21 лютого путін виступив із посланням до федеральних зборів. Він укотре звинуватив Захід у війні, яку росія веде проти України, і пообіцяв продовжувати бойові дії.

Також путін заявив, що в разі постачання в Україну більш далекобійних систем росія буде «далі відсувати загрозу» від російських кордонів, та оголосив, що росія призупиняє участь у Договорі про скорочення стратегічних наступальних озброєнь (СНО-3).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-