Мінреінтеграції просить повідомляти про місця ймовірних поховань українських воїнів

Мінреінтеграції просить повідомляти про місця ймовірних поховань українських воїнів

Укрінформ
Пошукові групи Офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти продовжують відпрацьовувати локації ймовірних поховань захисників України.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій повідомляє у Телеграмі.

«Незважаючи на складні погодні умови та безпекову ситуацію, пошукові групи Офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти продовжують відпрацьовувати локації ймовірних поховань військовослужбовців», - ідеться в дописі.

У Мінреінтеграції повідомили, що днями поблизу села Богородичне Донецької області було піднято два тіла українських захисників. Також пошукові групи вирушили на відпрацювання локацій на звільнених територіях Херсонської області.

«Ці території ще повністю не розміновані, але наші пошуковці відразу ж вирушили туди, щоб якомога швидше повернути оборонців рідним. Попри всі складнощі тіла двох бійців вже передано на судово-медичну ДНК-експертизу. Якщо вам відомі локації ймовірних поховань, повідомляйте нам на телефони гарячої лінії», - зазначив Уповноважений зі зниклих безвісти Олег Котенко.

Читайте також: Лубінець пояснив, за якої умови зниклого безвісти військового можуть визнати померлим

Телефон гарячої лінії Уповноваженого зі зниклих безвісти: 0 800 339 247. Також можна написати в месенджерах на номер (095) 896-04-21 чи повідомити про зниклого особисто Уповноваженому: (099) 792-01-26.

Як повідомляв Укрінформ, на гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти вже надійшло понад 50 тис. звернень від громадян, які шукають своїх близьких.

Фото: minre.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-