Президент подякував українським воїнам, які в Соледарі завдають відчутних втрат ворогу

Президент подякував українським воїнам, які в Соледарі завдають відчутних втрат ворогу

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував всім українським воїнам та відзначив десантників і бійців, які утримують займані позиції в Соледарі, завдають ворогу відчутних втрат.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Зеленський під час звернення.

"Дякую кожному й кожній, хто воює за Україну! А особливо сьогодні відзначу десантників 77-ї окремої аеромобільної бригади, які разом із бійцями 46-ї окремої аеромобільної бригади в Соледарі утримують займані позиції та завдають ворогу відчутних втрат. Дякую вам, хлопці!", - сказав Зеленський.

Читайте також: Пентагон: у Соледарі важкі бої, але немає ознак, що росіянам вдалося взяти місто

Президент також нагадав, що провів сьогодні чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, яке за своїм характером відповідало ситуації на передовій, на найбільш принципових напрямках.

"Звичайно, питання номер один – це Соледар, це Бахмут, це боротьба загалом за Донецький напрямок. Детально розібрали, які рішення потрібні, які підкріплення потрібні, які кроки мають бути зроблені командувачами вже найближчими днями.Також обговорили ситуацію з постачанням зброї та боєприпасів у війська, відповідну взаємодію з нашими партнерами", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський зібрав засідання Ставки - говорили про Бахмут і Соледар

Як повідомлялося, основні зусилля війська російської федерації й далі зосереджують на спробах захоплення Донецької області в межах адміністративного кордону, продовжуючи наступати на Бахмутському напрямку. Найбільш запеклі бої тривають у районах Соледара, Парасковіївки, Бахмута й Кліщіївки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-